Kontakt mig

Skriv til mig, og jeg kontakter dig. Pga. GDPR foretrækker jeg at ringe tilbage til dig. 

Du kan også selv ringe og evt. lægge en besked/sms. 

+45 60 76 36 96

5500 Middelfart

kontakt@cg-terapi.dk

CVR: 42436283

Jeg er en årgang 65 med fødderne solidt plantet i mulden, og har en grundlæggende tro på at livet er en gave. Det er bare ikke altid sådan det føles! Mit eget liv har været præget af adskillige rutsjeture – helt ned i kælderen og op igen. Kender til overvægt, stress, dét at miste, (med)-afhængighed og alvorlig sygdom/handicap i nære relationer.

Mine værdier

Jeg arbejder helhedsorienteret med udgangspunkt i samtalen.

Men i erkendelsen af, at kroppen husker, krydres den almindelige samtale med forskellige kropsterapeutiske tilgange, hvis det passer ind i forløbet, f.eks. kropsenergetisk arbejde på briks. Et andet eksempel kunne være at lade en konflikt i sit liv udfoldes i stående positioner på gulvet, hvorved ens perspektiv udfordres. Desuden kan der evt. inddrages forskellige kreative tilgange, så som drømme, tegneterapeutiske tilgange af forskellige slags mm.

 

Erfaring & uddannelsesbaggrund

Lærer for børn, unge og voksne, som er/har været udfordret pga. faglige, personlige og/eller sociale forudsætninger. Eks.: ordblindevanskeligheder, koncentrationsforstyrrelser, nytilkomne flygtninge m. psykiske mén. 

Mor til mulihandicappet datter siden 1993.

Uddannelses-og erhvervsvejelder – hvor det eksistentielle spørgsmål søges besvares: “Hvad vil/kan/skal jeg med mit liv?”

Sygdomslære for alternative behandlere ved Kjeld Bruun Jensen (100 timer).

Neuropatologi & psykosomatik ved Moncia Christiane Winter ved Tobias-Skolen (100 timer)

Frivillig rådgiver ved Misbrugsportalen