Kropsterapeutiske tilgange

Ofte er det kropslige symptomer, der får os til at stoppe op og erkende, at noget ikke er som det bør være. Måske værker nakken efter at have båret usandsynligt meget ansvar i længere tid, og smerten bliver indgangsvinklen til at ændre noget i vores liv.

Energiarbejde

Energiarbejde på briks, kan med fordel inddrages, da dette hjælper til, at hovedet kobles fra, hvorved sanserne får mulighed for at udtrykke sig mere åbent, end når hovedet dirigerer.

Familieopstilling

Familieopstilling er særdeles gavnligt, hvis man ens udfordring/problematik ikke blot er ”ens egen”, men noget som nærmest er nedarvet igennem generationer. Det er man også ikke bevidst om, før man er godt inde i et terapeutisk forløb. 
Rent praktisk benyttes filtstykker, som repræsentanter for de forskellige personer, hvorved man undersøger deres tilgang til temaet. Dette arbejde kan føre til forløsende forståelser for hinandens perspektiv.

Det behøver ikke være familie man opstiller, det kan også være kvaliteter, udfordringer inden i en selv. 

Positionsarbejde

Positionsarbejde kan minde lidt om familieopstilling. Det har blot en mere løs struktur. Det essentielle er, at kroppen inddrages. Ofte benyttes det til lade en konflikt i sit liv udfoldes i stående positioner på gulvet, hvorved ens perspektiv udfordres og perspektivers.